Dating

At føle sig værdsat og elsket og kunne tage del i nærhed, kærlighed og intimitet har været en af menneskets stærkeste drifter i umindelige tider.
På en måde kan man vel sige, at i al denne tid har også dating forekommet på en eller anden måde.
Allerede dengang mennesket levede i grotter, jagede mammutter med træpæle og gryntede i stedet for at tale, forsøgte man at bejle til det modsatte køn.
Teknikken adskilte sig nok en anelse fra nutidens, men fænomenet er det, vi i dag kalder dating.

Dating sker i forskellige former og varier mellem kulturer og religioner.
I den vestlige verden er en af de absolut hyppigste måder at date på blevet via internettet.
Dette kalder vi online dating.
Dating på nettet begyndte at brede sig i slutningen af 1990’erne og er siden kun steget i popularitet. I dag regner man med, at cirka hvert fjerde forhold starter via internettet, og i øjeblikket tyder intet på, at udviklingen er ved at aftage – snarere tværtimod.

I Danmark eksploderede online dating i midten af 00’erne, og der er i dag en række forskellige sites at vælge blandt, når man vil lede efter kærlighed, venskaber eller korte forhold.
Ifølge officielle statistikker er Danmark et af de mest singletætte lande i Europa, og man anslår, at næsten halvdelen af alle singler i Danmark har prøvet online dating.
Dette i forbindelse med at Firstdate er Danmarks mest besøgte datingsite, gør, at du ikke længere behøver at lede efter, hvilket site der er bedst inden for online dating.
Benyt lejligheden til at registrere dig hos Firstdate allerede i dag:

Annonce: