Kontaktannoncer online

At finde den rette blandt alle kontaktannoncerne er ikke altid det letteste. Derfor har vi hos Firstdate samlet nogle meget brugbare tips til, hvordan du laver vellykkede kontaktannoncer, som øger dine chancer for at finde den rette person.

Vælg profilbillede med omsorg

Et af de mest grundlæggende tips er at starte med at oploade et godt profilbillede. Der er nemlig 15 gange så stor chance for, at nogen læser din profil, hvis du har et foto af dig selv. Derfor kan det være klogt at bruge lidt ekstra tid på at vælge et foto, du virkelig er tilfreds med.

Vælg gerne et billede, som fremhæver dig selv, og gerne i et miljø, som fortæller noget om dig. Forsøg at anvende et så skarpt billede som muligt. Webkameraer er nemme at anvende, men billederne bliver ofte slørede. Et tip er at bede en ven tage et foto af dig udendørs. Fotografen skal have solen i ryggen, så skyggerne bliver rigtige, og du skal være i fokus.

Et andet tip er at tage mange billeder og derefter vælge nogle, som er gode. Tag gerne til et sted, hvor du føler dig afslappet. Grin, mor dig og slå dig løs, for så bliver billederne ofte bedst, og du får chancen for at vise din personlighed. Du skal også sørge for, at de billeder, du oploader, skal være tage for nylig og vise dit aktuelle udseende.

Tør være dig selv

At skrive kontaktannoncer kan være svært og føles frustrerede. Gør det det lettere ved at gå ud fra journalistens grundspørgsmål:

  • Hvem?
  • Hvad?
  • Hvorfor?
  • Hvornår?
  • Hvor?
  • Hvordan?

Hvem er du? Hvad laver du om dagen? Hvad gør dig glad? Hvem leder du efter? Hvad laver du om fem år? Og tør være dig selv. Fortæl om dine interesser og hvad du helst laver på en friaften, men undgå at fordreje sandheden.

Fortæl om dine drømme og beskriv ting mere i dybden. I stedet for at skrive, at “du nyder at være sammen med dine venner” kan du skrive, at du holder af at spille brætspil, lave gode middage eller udfordre dine venner til en omgang billard.  Måske holder du af at rejse? Fortæl om din drømmerejse til Costa Rica, eller om de byer, du gerne vil besøge igen.

En rigtigt stavet profil giver et seriøst indtryk

Når du har skrevet, hvad du vil fortælle om dig selv, er det altid godt at læse teksten igennem et par gange, inden du oploader den. Det kan let ske, at en stavefejl lister sig ind, eller nogle sætninger er blevet formuleret underligt. Hvis du stadig føler dig usikker, så bed en ven læse teksten. Fire øjne ser altid bedre end to, og husk på at undgå korte præsentationer, hvor der står ”Jeg skriver mere senere, orker det ikke nu”. Så kan andre singler opfatte dig som useriøs.

En komplet udfyldt profil øger dine chancer

Når du opretter en profil på Firstdate, udfylder du personlige oplysninger om dig selv. Det er nemt og smidigt, og du kan føle dig tryg, fordi vi ikke udleverer nogen følsomme oplysninger.

Afhængigt af hvor meget information, du har fyldt i din profil, stiger dine chancer for at finde den rette partner. Komplette kontaktannoncer med foto, profiltekst og fakta om dig selv gør, at du enklere og hurtigere kan gå på date.

Annonce: