1,4 miljoner singler på Firstdate

En sød sms, et tegnet hjerte på køleskabet eller et morgenbord med lækkert brød. At have kærlighed omkring sig er en vidunderlig følelse. Selv om mange leder efter kærligheden, er Danmark et land med mange singler. Firstdate er stedet for dig, som vil møde nye venner.

Danmark – et land med mange singler

I Danmark er der ikke langt mellem singlerne. Det er især i storbyerne, vi vælger at bo alene, men også på landet stiger antallet af singler.

Mange mener, at det er behovet for frihed, der gør, at vi er flere singler nu end tidligere. Men også at vi har et større behov for at møde nye venner online.

Netdating bliver mere og mere almindeligt

I takt med at antallet af singler stiger, stiger også interessen for at finde en partner, og flere og flere vælger at gøre brug af internettet for at komme i kontakt med andre singler. Omkring 30 procent af Danmarks befolkning har besøgt et datingsite, og alle har samme mål, at finde kærligheden. Måske i form af en flirt, livslang kærlighed eller en god ven.

Garanti for at finde kærligheden

På Firstdate er en kvart million singler online hver dag, og hos os er der garanti for, at du finder kærligheden eller møder nye venner. 82 procent af vores Guldmedlemmer finder en at holde af!

Vi henvender os til mænd og kvinder, som er interesserede i at være synlige i Skandinaviens største sociale netværk for romantik. Uanset om du vil møde nye venner eller finde kærligheden, kan du være sikker på, at du møder spændende singler, som matcher dine ønsker.

Fordelen ved online dating er, at du i ro og mag kan søge efter din kommende partner og finde nye venner. Du kan vælge, hvem du vil kontakte, og har et meget større udbud end for eksempel ude i byen, hvor der let kan være støjende, og din kontakt kan blive opfattet som useriøs. Desuden kan du tage det med ro og lære nogen at kende indgående, inden du bestemmer dig for at møde personen i virkeligheden.

Friske tal fra 2013 viser desuden, at relationer der er opbygget på internettet, giver lykkeligere forhold. Det skyldes sandsynligvis alle de match-funktioner, der er på netdatingsites. Det bliver helt enkelt lettere at få en fuldtræffer, når du dater på internettet!

Chat dig til kærligheden

Hvis du er nysgerrig efter at møde singler online, uanset om det gælder livslang kærlighed eller nye venner, kan det være rart at vide, at hvert fjerde forhold er begyndt via et datingsite. At chatte sig ind i nye relationer er nu det nye.

Og på Firstdate ved du, at medlemmerne er ude efter det samme som dig!

Annonce: