Datingtips

Selv om netdating ikke er et nyt fænomen, så kan det af og til sikkert føles, som om du er den eneste, der ikke ved, hvordan det foregår. Vi hos Firstdate hjælper dig på vej!

Netdating har været en almindelig måde at finde kærligheden på i over ti år, og til forskel fra berusede situationer ude i byen er online dating en mere behagelig måde at lære nogen at kende på. Og du behøver ikke stresse, men kan tage tingene med ro.

En ting, som adskiller sig fra traditionel dating, er, at du normalt kan have flere flirter i gang samtidigt. Det går stærkt i datingjunglen, og selv om du vil tage dig god tid, er der mange, som vil mødes med det samme. Stol på din mavefornemmelse og mød personen, når du synes, at det føles rigtigt.

Hvordan finder du den rette single netop for dig?

At gå ind uden specielle forventninger kan være godt, og samtidigt bliver det lettere, hvis du ved, hvilken type du leder efter. Sørg for at bruge tid på den, du vil date, og tro ikke, at dating på nettet er som en kaffereklame, hvor manden dratter ned gennem taget, og alt er en dans på roser lige fra starten. I dag er netdating en noget hverdagsagtigt, hvor tingene ikke behøver være perfekte som i en romantisk Hollywoodfilm. Samtidigt er det vigtigt, at du forsøger at være positiv og nysgerrig for at vække interesse.

Sørg altid for at være ærlig, giv gerne komplimenter, uden at det virker overdrevet.  Tag det, som det kommer. Byd på dig selv og tør grine!

Annonce: