Hvordan tager jeg kontakt med en første gang?

Det er ikke altid let at vide, hvordan den første kontakt skal tages. Når du har tjekket en, der er single på Firstdate, er det tid til at tage kontakt, og det er ikke altid lige nemt at vide hvordan.

Når du har besluttet at skrive til en single, så referer til, hvad der fængede dig i præsentationen. Måske var det baggrunden på et billede, du genkendte eller syntes om? Skrev personen om en særlig interesse, som du kan spørge om? Firstdate kan også bryste sig af at være det eneste datingsite, hvor du kan sende en personlig Lovemail til flere singler samtidigt. Vi kalder det Lovemail Deluxe, og det er et effektivt værktøj til at finde en date.

Vælger du at sende en besked, så afslut med et spørgsmål, som gør, at personen forstår, at du har læst profilteksten. Ellers kan det opfattes som nonchalant, hvis du spørger om noget, der står i teksten i forvejen. Har du et opfølgningsspørgsmål, bliver det straks mere personligt og interessant.

Benyt funktionerne på Firstdate

Er du for tøvende eller genert til at skrive en besked, kan du for eksempel klikke i, at personen er “Hot”.  Når du har lært alle funktioner på Firstdate at kende, vil du kunne variere fremgangsmåden, når du tager kontakt og har det sjovt med andre singler.

Det vigtigste er stadig at turde samt at huske, at en fuldstændig profiltekst gør din profil mere interessant.

Vi har samlet nogle af de bedste tips til, hvordan man skal bære sig ad, når man kontakter en person, man er interesseret i og gerne vil vide mere om. Læs dem her!

Annonce: