Jeg vil være interesseret, ikke pjattet

Når man har fundet en, der er interessant, og vil kontakte vedkommende, kan det være svært at vide, hvordan man bedst viser sin interesse uden at blive pjattet.

Hvor går grænsen for at være for ivrig?

Du har fundet en dejlig single på Firstdate og vil gerne indlede en chat. Vi er alle forskellige og vil lære andre at kende på forskellige måder. Når du har etableret kontakt, er det vigtigt at fornemme, hvordan den person, du chatter med, opfører sig. For hvor går grænsen for at være for ivrig? Den er naturligvis forskellig, afhængigt af hvem du er og hvad du sætter pris på, men et generelt råd er ikke at sende for mange beskeder efter hinanden. Forsøg at registrere stemningen hos den, du chatter med. Har du skrevet til en, du er interesseret i? Får du ikke svar med det samme, så vent lidt og følg op med en ny besked efter nogle dage. Men hvis personen ikke har lyst til at fortsætte med at chatte, så accepter beslutningen og bliv ikke ked af det.

Vælg blandt tusinder af singler

Firstdate har hundredtusinder af medlemmer, og de fleste er singler. Hvis en person ikke svarer eller viser interesse, er der tusind andre singler at vælge blandt. En god ting at tænke på er, at den person, du søger, skal være lige så interesseret i dig.

Efter en date, som føles vellykket, er det udmærket at følge op med en sms. Får du svar med det samme, er det okay at skrive igen. Eller er det bedst at vente til dagen efter, inden du følger op med en sms eller en samtale.

Nogle venter ofte tre dage med at give lyd fra sig, men i dag sker tingene jo meget hurtigt, og mange vil opfatte tre dage som lang tid. Desuden er netdating jo meget velegnet til hurtig kommunikation.

At spille forskellige spil fører sjældent til nogen godt. Føler du noget for en person, så tør sige det. Det gør ondt at falde, men at være modig og ærlig vinder du på i længden.

Annonce: