Om Firstdate

Firstdate startede den 1 december 2008 med ambitionen om at blive størst i Skandinavien som socialt netværk for romantik. En ambitiøs målsætning, måske, men allerede nu efter nogle års ihærdigt arbejde kan vi nu bryste os af at være det mest besøgte sociale netværk for romantik i Skandinavien med over 1 million (!) medlemmer og over 20.000 abonnenter. Hver dag besøger ca. 100.000 singler Firstdate. Hvert 30. sekund får Firstdate et nyt medlem.

Intet andet socialt netværk har flere singler online hver dag end Firstdate i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island. Hele 82% af Firstdates Guldmedlemmer møder en at holde af!
Fordi vi har så mange medlemmer, som faktisk møder hinanden, har vi indført en helt unik mødegaranti, som indebærer, at du, der har været Guldmedlem i mindst 6 måneder, får alle dine penge tilbage, hvis du ikke møder nogen at holde af!Der er mange andre tjenester af lignende slags, men vi tror og håber, at vi har udviklet en bedre tjeneste med mange flere spændende funktioner, som gør det enklere og sjovere dig at møde en at holde af via Firstdate. Desuden har vi satset hårdt på trygheden og din integritet. Som medlem hos os kan du altid føle dig tryg.

Hvis du har spørgsmål eller synspunkter om vores tjenester, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi forsøger at være meget lydhøre, når det gælder vores elskede medlemmer, det er gennem jeres ønsker og synspunkter, vi kan gøre tjenesten endnu bedre. Du kontakter os nemmest ved at logge ind på Firstdate og klikke på ”kontakt Firstdate”.

Vores næste mål er at blive det førende sociale netværk for romantik i Europa, men først skal vi blive bedst i Skandinavien!

Firstdate Danmark, Filial af Firstdate International FD AB
Havnegade 39
1058 København K

Annonce: