Solskinshistorier

Disse solskinshistorier beviser, at Firstdate fungerer bedre end noget andet datingsite.
Over 80% af vores Guldmedlemmer møder en at holde af. Det gør faktisk Firstdate til bedst i branchen!

Disse små historier er et lille udvalg alle de fantastiske og søde historier, som vi får tilsendt, hverdag, fra jer, kære medlemmer.

Lad os vide, hvis der sker noget morsomt, mens du er medlem på Firstdate.com – mail til os på successtories@firstdate.com!

De bedste beretninger belønner vi rigeligt!
Kram fra Firstdate Crew

Annonce:

success01

Det begyndte en aften i august, hvor jeg tog mod til mig og gik med på Firstdate og skrev lidt om mig selv for at se, hvad det ville føre til. Jeg fik svar samme aften fra en fyr, som lod til at have begge ben på jorden. Jeg blev lidt interesseret og svarede samme aften. Sådan fortsatte vi med at snakke og fortælle om os selv, og han spurgte, om vi kunne date. Vi aftalte, at vi skulle mødes om lørdagen til en kop kaffe. Vi mødtes på en café, og vi drak kaffe med udsigt over Søerne. Solen skinnede, og det var rigtig hyggeligt. Vi fortsatte med at maile og snakke, og ugen efter var vi ude på hans dejlige sejlbåd og drak kaffe i solen. Der opstod sympati, og kærligheden voksede frem. Jeg faldt for, at han var sig selv, betænksom og kærlig. Vi har det sjovt sammen, og han får mig til at le og blive i godt humør. Vi følte, at alt var rigtigt, og at vi ville leve sammen, så nu er vi flyttet sammen og glæder os til vores første sommer sammen. Jeg har aldrig fortrudt en dag, at jeg mødte min kærlighed her på Firstdate.

Hej! Troede virkelig ikke på netdating, men efter at have været meget i byen blev jeg lidt træt af unge og umodne mænd, så gik jeg med mest for sjov. Jeg ved ikke, om det var et tilfælde eller skæbnen, da jeg ud af alle flirter klikkede på netop min elskedes flirt og der så et vidunderligt billede af en mand med glimt i øjet og som desuden kom fra min barndomsby. Efter at jeg mailede, viste det sig, at vi havde fælles venner, og derefter kunne vi sidde i timevis og tale i telefon, men vores første date var ca. 2 måneder efter vores første snak. Da kom han og besøgte mig, og ja, det sagde klik med det samme, og siden har vi været uadskillelige. Nu er der gået to år, og vi er stadig lige forelskede og går med planer om bryllup på et tidspunkt. Tak til Firstdate for en vidunderlig fremtid med en super fyr.

success03
success04

Hej, her er min historie. jeg havde været medlem i ca 2 måneder, da jeg sendte en lovemail. Jeg fik svar fra rigtig mange, men der var en, som jeg virkelig faldt för, han var så flot og romantisk og havde samme interesser som mig. Vi skrev sammen hver dag i en uge, så fik jeg hans mobilnummer, og vi sendte sms i stedet, bare nogle dage. Så bestemte vis os for at ses. Fredrik, som han hedder, bor i Nordjylland, og kørte i tog i 4 timer op til mig i Sjælland. Da han stod der på stationen og ventede på mig, lignede han en prins i solskinnet :). Han var så flot, at jeg at ikke turde stige ud af bilen, da jeg kom, så han var nødt til bare at sætte sig ind. Vi kørte ned til en sø, omkring en times kørsel væk (min søster var også med), og da vi kom frem, satte vi os på broen og fiskede og sludrede genert sammen. Derefter tændte vi grillen og havde det rigtig hyggeligt, og så tog han med mig hjem. Siden da har vi været sammen, siden den 4. oktober 2014. vi er virkelig verdens lykkeligste nu.

Jeg og min partner mødtes for snart 3 ½ år siden, og vi fandt hinanden gennem Firstdate ved at give hinandens Facebook side, og så fortsatte vi med at snakke der, til vi mødtes første gang. Og så skulle vi gå ud sammen, og efter den dag har vi holdt sammen og har i dag en lille dreng på 15 måneder. Vi bliver bare mere og mere forelskede for hver dag der går vi to er rigtige sjælevenner, uden hinanden har vi det ikke godt :) kram fra os

success06