Spørgsmål og svar

Nedenfor finder du svar på de hyppigste spørgsmål! Ved at se i listen kan du straks finde svar på de fleste spørgsmål og kan i mange tilfælde selv klare dit ærinde helt uden ventetid!

Hvordan afslutter jeg mit Guldmedlemskab?

For at gøre det lettere for dig som Guldmedlem skal du bare ringe til vores betalingsservice, så hjælper vi dig med at afslutte dit Guldmedlemskab. 
Vores åbningstider er alle hverdage mellem kl. 9.00-17.00 med frokostlukket kl. 12.00-13.00.

Opsigelsesperioden vil begynde fra og med den dato, du vælger at deaktivere autofornyelsen.

Hvordan får jeg der?
Rediger indstillinger -> Betaling

Hvordan sletter jeg min profil?

Af sikkerhedsgrunde kan du kun slette din profil selv ved at angive dit kodeord.

Angiv dit kodeord i feltet og klik derefter på “slet profil”-knappen, som bliver synlig, hvis det angivne kodeord er korrekt. Din profil er blevet slettet.

Bemærk venligst, at hvis du har et igangværende Guldmedlemskab og vælger at slette din profil, vil du stadig blive debiteret for opsigelsesperioden ifølge brugervilkårene.

Hvordan får jeg der?
Rediger indstillinger -> Slet Profil

Jeg kan ikke slette min profil?

Hvis du har et igangværende Guldmedlemskab, kan du ikke slette din profil. Så snart din opsigelsesperiode er slut og dit Guldmedlemskab udløbet, kan du vælge at slette din profil.

Hvad koster det at blive Guldmedlem?

Firstdate tilbyder forskellige slags Guldmedlemskab med eller uden bindingsperiode.

Mit Guldmedlemskab er ikke blevet aktiveret trods betaling?

Kontroller, at du er blevet debiteret via din bank. Hvis du er blevet debiteret for tjenesten, men stadig ikke har adgang til Guldfunktionerne, skyldes dette sandsynligvis, at du har flere profiler. På din kvittering kan du se, for hvilket brugernavn du har købt Guldmedlemskabet. Det er ikke muligt at flytte Guldmedlemskabet til en anden profil.

Har jeg nogen opsigelsestid?

Når du tegner et Guldmedlemskab på Firstdate, har du altid en opsigelsesperiode. Du betaler for indeværende abonnementperiode plus 30 dage. Køber du en kampagne, er opsigelsesperioden 60 dage, du betaler for igangværende periode plus 60 dage.

Opsigelsesperioden starter fra den dato, du afbryder den automatiske fornyelse under dine indstillinger, se “Hvordan afslutter jeg mit Guldmedlemskab?”.

Jeg blev debiteret, selv om jeg har opsagt/slettet min profil?

Bemærk venligst, at du har en opsigelsesperiode ifølge brugervilkårene. Du betaler for indeværende abonnementperiode plus 60 dage. 

Når opsigelsesperioden er gået, ophører også alle debiteringer.

Mit profilbillede bliver ikke godkendt.

Når det gælder billeder, har vi en redaktør, som gennemser alle profilbilleder, inden de offentliggøres. 

  • Kan man se dit ansigt tydeligt?
  • Har du solbriller på?
  • Er du selv på billedet?

Prøv venligst igen ved at oploade et andet profilbillede. I dagtimerne bliver alle profilbilleder som regel godkendt inden for en time.

Problemer med at oploade fotos?

Hvis du har problemer med at oploade fotos i dit fotoalbum, kan det bl.a. skyldes, at du har anvendt et forkert format. Opload venligst fotos i formaterne .jpg eller .png til dit fotoalbum. 

Hvis du får en error-meddelelse, skyldes dette sikkert, at billederne er for store. Prøv da at formindske billedet og forsøg igen. 

For at oploade et billede, gå venligst til “Mit fotoalbum”. Klik derefter på “Bladr” for at vælge et billede på din computer, som du ønsker at oploade. Bemærk venligst, at dit billede skal være mindst 120 x 120 pixels, men ikke må overstige 4 MB. Klik derefter på “Gem”. Dit billede lægges da i dit fotoalbum. Hvis du får en fejlmeddelelse, formindsk venligst billedet og forsøg igen.

For at vælge et profilbillede klikker du i “Præsentationsbillede” under det foto, du ønsker at anvende, klik derefter på “Gem ændringer”. Du kommer da til næste trin, hvor du skal beskære billedet, så dit ansigt ses tydeligt i den lyse del. Klik derefter på “Gem” lige under bilen (brug scrollen til højre, hvis billedet er for stort, for at komme til Gem-knappen).

Bemærk venligst, at der kan gå op til 24 timer, før dit profilbillede bliver godkendt!
Dit foto skal være et billede af dig selv, hvor man tydeligt kan se dit ansigt. Det er ikke tilladt at have fx solbriller på på billedet.

Jeg har glemt mit kodeord.

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du nemt bestille et nyt! 

  • Begynd med at logge ud ved at klikke på “Log af” i menuen til højre.
  • Derefter klikker du på “Glemt?” til højre for indlogningsfeltet. Du bliver så bedt om at angive dit brugernavn eller e-mailadresse.
  • Udfyld et af disse og klik derefter på “send”.

Et nyt kodeord bliver nu sendt til den e-mailadresse, du angav, da du registrerede dig. Hvis du ikke får en mail til din e-mail inden for nogle minutter, kontrollér da, at den ikke er havnet i din spammail.

Hvordan sorterer jeg Lovemail Deluxe fra?

Tanken med Lovemail Deluxe er, at man lettere skal kunne kontakte en større gruppe singler med en og samme meddelelse for lettere at finde nogen at begynde at snakke med! Når du besvarer de Lovemails, du får tilbage, opstår en personlig konversation! 

Det er ikke til at se forskel på Lovemail Luksus og “personlige” Lovemails, og tanken er netop, at man lettere skal kunne komme i gang og tale med andre. 

Det er ikke muligt at vælge Lovemail Luksus fra i indbakken.

Der er forkert information på min profil.

Hvis noget ikke stemmer i din profil, kan du ændre dette ved at klikke på “Rediger indstillinger” i menuen til højre. 

Der kan du ændre al information om din profil, som fx alder, kodeord, præsentationstekst m.m.

Hvordan kan jeg sortere min indbakke?

Ved hjælp af Hotboxen kan du sortere Lovemailen i din indbakke. Der kan du blandt andet indstille, at Lovemail fra bestemte lander samt bestemte aldre skal vises øverst.

Jeg vil ændre e-mailadresse eller brugernavn?

Af sikkerhedsgrunde kan du desværre ikke ændre e-mailadresse eller brugernavn på en eksisterende profil.

Der står, at jeg har ulæste mails, men de kan ikke ses i indbakken?

Du har sandsynligvis foretaget indstillinger i din hotbox (øverst i din indbakke). Med hotboxen filtrerer du dig til mails, du ønsker at se ud fra land, alder m.m. For at se alle mails fjerner du de indstillinger, du har foretaget i hotboxen, og klikker derefter på gem. Du vil da igen se alle mails i indbakken.

Jeg vil ikke modtage flere mails fra Firstdate til min e-mail?

Hvis du ønsker at ændre dine mailindstillinger eller afslutte dit mailabonnement, kan du enkelt foretage disse indstillinger.

Hvordan får jeg der?
Rediger indstillinger -> E-mail

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål?

Kontakt kundeservice.

Annonce: